Vakantie Italië 2004
Lieve lezers,
Deel 1
Ons eerste deel van onze eerste vakantie zijn wij met de moeder van Claudia, Paul , Toby, Melanie en wij twee naar Italië aan het Gardameer in het plaatsje Garda geweest.
Raymond had net een half jaar zijn rijbewijs en kon gelijk in zijn eentje naar Italië rijden, ach ben je gelijk goed gewent
.Gelukkig hadden we op de heenweg een hotel geboekt en hoefde hij het niet in 1 keer te rijden zo kon hij toch een beetje rustig wennen aan lange afstand rijden.
Aangezien dit de eerste vakantie was met deze gezinds samenstelling was dat behoorlijk wennen voor ons allemaal. Het bleek toch wel dat we allemaal hele verschillende vakanties gewent waren.
Zo hebben Raymond en ik besloten om toch ons eigen plan te trekken en veel van de plaatsjes naast Garda te gaan bekijken.
Zo zijn we wel met zijn alle naar een aquapark geweest wat wel heel gezellig was! En daar was natuurlijk een hele leuke dolfijnenshow
wat al veel goed maakt bij Claudia.En wij zijn samen met Paul en Toby naar Venetië geweest. Johanna en Melanie zijn niet mee geweest die hadden dit al wel vaker gezien en hadden niet de behoefte om lang in de auto te zitten om er nog een keer heen te gaan.
Paul, Toby en Raymond waren er nog nooit geweest dus wilde dit wel heel graag zien en eigenlijk moet je het ook wel een keer gezien hebben als je in Italië bent.
De terugweg zijn wij een nacht eerder gegaan, dit omdat wij geen Airco in onze auto hadden en dat toch wel heel erg heet is om overdag te gaan rijden, maar ook omdat wij nog een paar dagen naar de boot van Raymond zijn ouders zouden gaan.
Deel 2
Ons tweede deel van onze eerste vakantie zijn wij nog een week naar de boot van Hans en Wilma gegaan.
Omdat wij van onze vakantie van Italië kwamen moesten wij natuurlijk wel wat wassen, helaas voor ons was de wasmachine bij Claudia thuis kapot en moeten we naar Raymond zijn huis, wat hieraan jammer was is dat Raymond nog nooit een was had gedraaid thuis dus niet wist hoe de wasmachine werkte. Gelukkig waren de mobiele telefoons er, want zo konden we mooi met Wilma bellen voor uitleg.
Na de was gedaan te hebben konden we naar Lelystad gaan om daar op de boot te stappen.
We zijn langs een aantal havens gegaan rondom het Markermeer, welke plaatsen weten wij helaas niet meer, maar was wel heel gezellig.
Liefs,
Raymond en Claudia