RaymondenClaudia.reismee.nl

Vakantie Italië 2005

Lieve lezers,

Weer naar Italië maar dit keer met de vader van Claudia, maar ook met kennissen uit Amerika! Dit keer ook niet naar het Gardameer maar naar Toscane.

We zijn nu op vakantie gegaan met Marcel, Gerda, Melanie, Tom, Julie, Ashley, Matthew, Abby en wij. We hebben een huis gehuurd met privé zwembad. Aangezien we toch met veel zijn hoeven we ons niet te vervelen

Wink

Op de heenweg hebben we een overnachting gedaan in Oostenrijk en zijn we over de bergen gereden in plaats van er door heen.

Omdat we deze vakantie samen met onze kennissen uit Amerika deden hebben we heel erg veel gezien en was dit geen relax vakantie, wat natuurlijk ook logies is bedoel als je vanuit Amerika komt wil je natuurlijk wel heel erg veel zien.

Zo zijn we naar verschillende plaatsen gegaan en hebben we verschillende markten bezocht, hier is Julie helemaal weg.... Wij wat minder haha.

We zijn ook naar Pisa gegaan om de toren van Pisa te zien, wat we heel leuk is om eens in het echt te zien. Verder is dit ook een heel leuk plaatsje om nog rond te lopen en te winkelen.

Ook zijn wij mee geweest naar de Ducati fabriek (de enige in de hele wereld!) Marcel, Gerda en Melanie wilde niet mee en zijn een dagje aan het zwembad gebleven.

Deze vakantie was echt heel erg leuk en heel erg leerzaam aangezien het natuurlijk 2 weken lang allemaal maar Engels praten was. Zo hebben we ook heel erg veel geleerd over hoe alles in Amerika gaat en hoe daar de normen en waarde zijn. Wij vinden het alle twee heel interessant om verschillende culturen te leren.

Op de terugweg hebben we in Duitsland overnacht en zijn we daar nog lang kennissen geweest.

Liefs,

Raymond en Claudia