Vakantie januari 2006
Lieve lezers,
Wij zijn net zoals vorig jaar een weekje weg gegaan samen, dit omdat we nu alweer 2 jaar bij elkaar zijn en we dat zo rustig met zijn tweeën kunnen vieren!
We zijn nu naar een bungalowpark in Vlierden gegaan (bospark de bikkels).
We zijn naar een aantal plaatsen in de buurt gegaan om lekker te winkelen, onder andere naar Venlo, Nijmegen, Roermond en Maastricht.
In Roermond heb je een Outlet store daar hebben ze allemaal merk kleding net zoals in lelystad eigenlijk, maar dan net even iets anders.
In Maastricht wilde we niet alleen maar gaan winkelen, maar natuurlijk ook even in de grotten kijken.
Helaas voor ons waren de grotten niet open dus dan maar alleen winkelen.
Ook zijn we nog naar twee dierentuinen geweest.
De eerst dierentuin was eigenlijk geen dierentuin maar een achtertuin van mensen met wilde dieren. We waren ook binnen een uur weer buiten. Hier was dus niks aan en raad dit ook niemand aan. Deze 'dierentuin' is in Best.
De tweede dierentuin waar we zijn geweest is in Mierlo (net naast Eindhoven) en heet Dierenrijk Europa ook dit is een dierentuin wat weer tussen de boerderijen etc ligt. Toen we dus in de buurt kwamen waren we even bang dat het weer het zelfde zou worden als wat we bij de vorige dierentuin hadden, maar gelukkig zag het er wel al groter uit.
Liefs,
Raymond en Claudia