RaymondenClaudia.reismee.nl

Vakantie Mallorca 2007

Lieve lezers,

Dit jaar in januari geen vakantie samen, dit omdat Claudia met haar vader in maart naar Curaçao is gegaan. Over deze vakantie zal alleen geen verhaaltje op de site komen, omdat dit een site is met alleen vakanties van ons samen.

In augustus zijn we met Max, Ricardo, Iwan, Bas, Linda (de Klijn), Robbie, Peggy, Linda Welgraven en wij naar Mallorca gegaan. Celesta was er ook een beetje bij, die liep stage op Mallorca daarom zijn we ook op vakantie gegaan naar Mallorca.

Wij zijn samen met Robbie en Peggy twee weken gegaan de rest van de groep (op Celesta na dan) is 1 week gegaan.

De eerste week was natuurlijk veel feesten zuipen etc etc etc al hebben we af en toe wel met de auto rond gereden zodat we nog iets meer hebben gezien dan alleen de disco, onze privé zwembad en bed

Wink

De tweede week hebben we rustig aan gedaan met luieren aan het zwembad of op het strand naar wat plaatsjes geweest en leuk uit eten gegaan.

Zo zijn we ook een paar keer gaan kijken bij een show die Celesta moest opvoeren voor haar stage.

Dit was heel erg leuk om ook haar leven daar te zien aangezien ze hier al 5,5 maand zat.

Raymond en Claudia