RaymondenClaudia.reismee.nl

Weekendje weg januari 2010

Lieve lezers,

Na een hele lange tijd niet weg te zijn gegaan in januari hebben we besloten om dat wel weer te gaan doen.

We zijn nu een weekend gegaan in plaats van een week en waarschijnlijk zullen we dat ook zo blijven doen. We gaan dan in het voor seizoen en na seizoen twee weken op vakantie (indien onze planning etc het toe laat)

We zijn begonnen met onze nieuwe auto ophalen voor dat we ons weekendje weg konden beginnen.

Daarna zijn we met de nieuwe auto naar Harderwijk gereden om ons hotel op te zoeken. Ons hotel zat midden in het centrum. Gelukkig hadden we hem snel gevonden want daarna ging we heerlijk een dagje relaxen in de Zwaluwhoeve! Dit was heel erg relaxed, misschien iets te want Claudia werd ziek.

De volgende dag zouden we eigenlijk gaan winkelen, maar helaas was Claudia niet heel erg lekker. We zijn wel even in het centrum geweest en zijn wel een paar winkels in gegaan maar niet veel.

Undecided

Zondag heeft Claudia eigenlijk de hele dag ziek op bed gelegen en hebben we dan ook niks gedaan.

Maandag ging het gelukkig wel iets beter en zijn we na het uit checken naar de dieren tuin gegaan.

Zo zat ons weekendje weg er al weer op.

Liefs,

Raymond en Claudia