RaymondenClaudia.reismee.nl

Vakantie Curaçao 2010

Lieve lezers,

Omdat Claudia dr oma 85 wordt dit jaar gaan we met het hele gezin naar Curaçao!  Dit is natuurlijk heel erg gaaf.

10 dagen heerlijk relaxen, maar natuurlijk ook wel het eiland zien.

Na dat we eind van de middag zijn aangekomen hebben we voor het avond eten en het spullen uitpakken eerst een duik genomen en de heerlijk warme zee, na een lange vlucht ben je daar wel aan toe.

De dagen erna hebben we doorgebracht met aan het water liggen zwemmen en snorkelen. Tip voor de mensen die gaan snorkelen doe een T-shirt aan of snorkel niet met je handen op je rug (zie foto's).

Ook zijn we een middag naar Willemstad gegaan om te winkelen en de stad te bekijken. Zo hebben we ook een auto gehuurd met zijn alleen om het eiland te bekijken. En natuurlijk het belangrijkste wij zijn samen met oma gaan zwemmen met dolfijnen en wat was dit gaaf! Claudia deed dit voor de tweede keer, maar voor Raymond was het de eerste keer. Dit is een ervaring om nooit meer te vergeten zo betoverend is dat.

Oma kon dr lol ook niet op die heeft enorm genoten, ze had dit van ons allemaal gekregen voor haar verjaardag maar ook als dank voor de vakantie.

Zie de foto's dan zie je hoe heerlijk Curaçao is. Dit staat ook hoog op ons lijstje om nog eens een keer heen te gaan, maar dan om ook te gaan duiken daar.

Cool

Liefs,